Ammeraal Beltech, dé transportbanden specialist van Zuidwest Nederland

Wie is Ammeraal Beltech?

Wij zijn dé transportbanden-specialist van Zuid-West Nederland. Ammeraal Beltech heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alle mogelijke transportbanden, deze worden geheel naar wens van de klant bewerkt. Wij zijn een geheel onafhankelijke leverancier van transportbanden. Wij besteden geen enkele activiteit uit maar doen alles in eigen beheer, hierdoor zijn wij continu betrokken bij het gehele proces waardoor wij de klant het best passende product kunnen leveren.

Jarenlange ervaring en vakmanschap

Ammeraal Beltech is opgericht in 1991 door Aart Groenendijk en Harry Grimberg. Vanaf de eerste dag stonden klantgerichtheid en klanttevredenheid centraal. Bij ons werken vakmensen die zich iedere dag met veel plezier inzetten om U het juiste product te leveren. Vanuit Numansdorp bedienen wij de markt in transportbanden in Zuid-West Nederland. Toonaangevend in haar soort.

Ons assortiment transportbanden

Een transportband is een eindeloze band die om rollen is bevestigd. Middels deze band worden grondstoffen en producten getransporteerd. Ons assortiment bestaat uit alle mogelijke soorten transportbanden, deze zijn;

  • Rubber, kunststof en modulaire transportbanden
  • Tand- en transportriemen
  • Rond- en V-snaren
  • overige transportbanden

Transportbanden worden over het algemeen gemaakt van rubber of kunststof. Deze banden worden opgebouwd uit verschillende lagen om ze zo stevig mogelijk te maken voor ieder doeleinde. Ons klantenbestand varieert van machinefabrikanten tot eindgebruikers in een grote verscheidenheid aan branches. Deze verschillende branches komen terug in kopje “industrieën”.

Advies en service

Na de productie kunnen de transportbanden op locatie gemonteerd worden door onze montageteams. Daarnaast worden de transportbanden, afhankelijk van je wensen door ons gerepareerd bij u op locatie of bij ons in Numansdorp.

Ons Ammeraal Beltech team is 24 uur per dag bereikbaar voor advies en service. Bij ons werken medewerkers met meer dan 35 jaar ervaring. Door deze jarenlange praktijkervaring hebben wij meestal oplossingen voor de meest uiteenlopende vragen.

Voor vragen of adviezen zijn wij bereikbaar via de telefoon of via email. 

5 redenen om voor Ammeraal Beltech te kiezen

  • Wij optimaliseren samen met U het productieproces

  • Wij bieden U de beste oplossing, geheel naar uw wensen

  • Wij hebben een uitgebreid assortiment dat in eigen beheer wordt gemaakt

  • Wij hebben jarenlange ervaring en vakmanschap in huis

  • Wij bieden 24 uur per dag service en advies

Wilt U reacties lezen van klanten die wij al meer dan 20 jaar bedienen, lees dan hier verder. Wij komen graag bij u langs voor verdere toelichting en/of om uw vragen te beantwoorden.