Referenties

Benieuwd naar de reacties van klanten die u voor gingen bij Optiband?
Hieronder staan referenties van klanten die wij door de jaren heen beleverd en bediend hebben.

 

Florensis

Optiband was al voor langere tijd bij ons een leverancier van de transportbanden. Zeven jaar geleden hebben wij de beslissing genomen om nog maar met één leverancier van transportbanden verder te gaan. Optiband is hier toen als beste uit gekomen, waarbij de kwaliteit van de service en monteurs doorslaggevend was. Het is bijzonder dat hun antwoord nooit nee is. De mannen van Optiband hebben altijd een oplossing en komen langs zonder één maar…wat ik niet van al mijn leveranciers kan zeggen. Verder werk ik graag samen met de monteurs en bekroon ik ze met een 8,5 als rapportcijfer. Het zijn vakmensen die uitstekend en met plezier hun werk doen.

Gerrit Scheper - Hoofd technische dienst van Florensis B.V.

 

Smurfit Kappa Elcorr

In de kartonnage hebben wij te maken met veel verschillende transportbanden. Van kleine tot grote banden. Beiden komen voor. De levensduur van de transportbanden zijn in deze business nog weleens wispelturig. Producten die over de productielijnen heen gaan verschillen vaak en hiermee wordt slijtage veroorzaakt. We kunnen Optiband altijd bellen, waarbij zo nodig gelijk actie wordt ondernomen. Zo beschikken ze over een snelle service en levertijd. Deze nieuw en snel geleverde transportband kan hierdoor wel wat hoger in prijs uit vallen. De OptiScan, een digitaal monitoring systeem van Optiband, welke een compleet overzicht maakt van de transportbanden, heeft ons werk als TD ’er een stuk aangenamer gemaakt. Het geeft zelfs voordelen naar onze klanten toe in de voedingsmiddelen industrie. De voedselbedrijven geven aan precies te willen weten welke transportbanden zijn toegepast in ons productieproces. OptiScan is hiervoor dé oplossing. Als laatste vind ik het fijn dat we beschikken over één vaste contactpersoon die de ins en outs van ons bedrijf kent. Hierdoor kunnen we makkelijk communiceren, wat uiteindelijk zorgt voor bijna geen misverstanden.

Ralph van der Wolf – Technische dienst van Smurfit Kappa Elcorr B.V.

 

CNC Grondstoffen

Optiband monteert zowel rubberen- als kunststoftransportbanden bij ons op locatie. We draaien volle toeren en kunnen niet stil staan, daarom houden we ook een kleine voorraad aan banden aan, bij ons in het magazijn. Wat Optiband voor ons dé transportbandenleverancier maakt, is het hoge niveau aan service. Als we bellen (24/7) komt Optiband meteen, zelfs in het weekend of bij een spoedgeval. We hebben altijd contact met dezelfde persoon van de service afdeling; hiermee stem ik alles af. Dit werkt erg eenvoudig, zo hoef ik niet meer rond te bellen om te vragen waar op dat moment mijn contactpersoon is. De kwaliteit die Optiband levert bij confectie en assemblage van de kunststoftransportbanden is erg hoog. In het bijzonder de bewerking van de spuitbanden en uitschuifbanden, waarbij nauwkeurigheid en fijnheid van het geleverde product noodzakelijk is. Robert de Groot – Technische dienst van CNC Grondstoffen B.V.

Robert de Groot – Technische dienst van CNC Grondstoffen B.V.

 

Farm Frites

Zelf weet ik niet anders dan dat Optiband voor Farm Frites de transportbanden doet. Onze technische dienst heeft een goede verhouding met de verschillende afdelingen binnen Optiband. Zo ben ikzelf bekend met bijna alle monteurs en is de onderlinge samenwerking erg goed. Wat ik positief vind aan Optiband is hun 24/7 storingsdienst. Wanneer een storing zich voordoet wordt er onmiddellijk actie ondernomen en wordt het meteen opgelost. Ook het onderhoud aan de banden gaat erg voorspoedig en wordt serieus genomen. Zo voeren wij een aantal keer in het jaar ook onderhoudstops uit, waar de nodige inspanningen noodzakelijk zijn. Wat ik in het bijzonder waardeer is dat de jongens van Optiband kunnen presteren onder een grote tijdsdruk, wat wij helaas niet altijd kunnen voorkomen.

Ed Hartenberg – Chef TD dagdienst van Farm Frites

 

Agristo

Binnen Agristo waarderen wij het dat Optiband een snelle reactietijd hanteert. Bij een aanvraag kunnen ze snel schakelen. Er wordt direct actie ondernomen. Zelfs in het weekend komen de monteurs zonder enige moeite langs om werkzaamheden te verrichten. Ik heb nog niet meegemaakt dat er geen voorraad van een bepaald artikel aanwezig was. Wij zijn begonnen de OptiScan te implementeren in ons proces en dat ziet er veelbelovend uit. Zo hebben we straks alle banden in kaart en kunnen beiden partijen de kans op vergissingen bij het bestellen van een band minimaliseren. Daarnaast hebben wij te maken met een klein groepje vaste monteurs die bij ons de banden komen lassen en monteren. Het zijn vriendelijke vakmensen, waarmee we goed kunnen samenwerken.

Harold op ’t Hoog – Technische dienst van Agristo